یک طعم متفاوت

پنیر کفیر

 

برای تهیه پنیر کفیر ابتدا ۱ لیتر شیر را می جوشانیم سپس ۳ قاشق غذاخوری نوشیدنی کفیر را که از قبل داشتیم به آن می افزاییم و دوباره ۵ الی ۷ دقیقه بهم می زنیم تا به حالت بریده بریده شده و به اصطلاح ببرد. سپس شیر را از توری ریزی رد می کنیم و مواد داخل توری را در پارچه تمیزی ریخته و در سبدی که روی کاسه قرار داده ایم می گذاریم٬ به طوری که آب باقیمانده آن به راحتی بتواند خارج شود. جسم سنگینی را هم روی آن قرار می دهیم. پس از مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت (بسته به میزان سفتی دلخواه شما در مورد پنیر) پنیر آماده شده و می توان برای مزه دار کردن آن را در آب نمک جوشیده و سرد شده قرار داده و در یخچال نگه داری نمود.

 

پنیر خامه ای

برای تهیه پنیر خامه ای می توانید هنگام تهیه نوشیدنی کفیر مدت زمان بیشتری آن را خارج از یخچال نگه دارید تا نوشیدنی شما غلیظ تر شود. سپس مانند زمانی که می خواهید از نوشیدنی استفاده کنید٬ آن را آماده کرده ولی به آن آب نیفزایید. نوشیدنی را در پارچه تمیزی ریخته و آویزان کنیدو یا در جایی قرار دهید که آب آن خارج شود. (می توانید در این مدت در یخچال نیز قرار دهید) بعد از مدت ۱۲ ساعت پنیر خامه ای شما آماده است.

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط   |